ناخن مصنوعی چیست و چه کاربردی دارد؟[جامع و کاربردی]

با متن همراه باشید

ناخن مصنوعی و کاربرد آن

آنچه در این مطلب می‌خوانید:(کلیک کنید)

ناخن مصنوعی و کاربرد آن: اگر از این خسته شده‌اید که بالاجبار هر هفته برای رنگ‌آمیزی ناخن‌های خود با استفاده از بهترین مارک لاک ناخن به آرایشگاه یا سالن زیبایی بروید؛ یا قصد دارید گزینه‌های دیگر را امتحان کنید؛ مطمئناً درباره ناخن‌های مصنوعی چیزی شنیده‌اید.

با این حال آیا تابه‌حال آن‌ها را امتحان کرده‌اید؟ البته شاید شما آن‌ها را روی ناخن های خود داشته باشید با این حال فهمید که آن‌ها ناخن مصنوعی به‌حساب می‌آیند. ناخن‌های مصنوعی تنوع زیادی دارند. از سبک‌هایی گرفته که تقریباً از ناخن‌های واقعی غیرقابل تشخیص است؛ تا ناخن‌های غیرعادی و دیوانه‌وار این دنیای بزرگ.

امروز قصد داریم که مطلبی جامع در رابطه با ناخن های مصنوعی آماده کنیم تا در این زمینه اطلاعات کاملی رو کسب کنید و بدانید که اصلا ناخن مصنوعی چیست و چه مزایا و معایبی دارد و همچنین چه تاریخچه ای را پشت سر دارد و از کجا آمده است.

ناخن مصنوعی چیست؟

ناخن مصنوعی و کاربرد آن: طبق نظر بیشتر افراد ناخن‌های مصنوعی از جنس پلاستیک و دوست‌داشتنی هستند و روی ناخن طبیعی می‌چسبند. ناخن‌های مصنوعی جای ناخن‌های طبیعی شما را نمی‌گیرند با این حالفقط به خاطر زیبایی روی آن‌ها قرار می‌گیرند. می‌توان از آن‌ها برای بلند و طولانی کردن ناخن یا به‌راحتی جهت پوشاندن تمام سطح ناخن استفاده کرد.
بااین‌حال بعضی ناخن‌های مصنوعی نیز وجود دارند که قبل از استفاده اصلاً شبیه ناخن نیستند. آن‌ها را می‌توان در قالب آکریلیک‌ها، ژله‌ای و بسته‌های مختلف گنجاند. ضمناً می‌توان طی روند انجام مانیکور (یا پدیکور با بهترین مارک ست مانیکور) شبیه ناخن‌ها شکل داد. با استفاده از این نوع ناخن‌های مصنوعی مشتریان قادرند طول ناخن خود را حفظ کرده؛ کمی آن را بکشند یا به‌طور قابل‌توجهی بلندترش کنند.

تاریخچه ناخن مصنوعی

ناخن مصنوعی و کاربرد آن: از قدیم ناخن مصنوعی در ایران و سایر کشورها مورد استفاده بوده است. این ناخن های مصنوعی با نام های زیادی در دوره های مختلف بین مردم رواج داشته است که با نام های ناخن جعلی، ناخن های دروغین، ناخن مد، ناخن الکی شناخته شده است.

در سال ۱۹۵۴، فرداسلاک ( Fred Slack ) که یک دندانپزشک بود. ناخنش به طور جدی بر اثر حادثه ای در محل کار شکست، و برای اولین بار از ناخن مصنوعی به عنوان جایگزین استفاده کرد و بعد از این موفقیت چشمگیر در ساخت اولیه ناخن مصنوعی، به دنبال اختراع آن رفت.

پس از آزمایش با مواد مختلف برای کاملتر کردن اختراع خود، او و برادرش، تام، اولین ناخن مصنوعی را به نام خودشان ثبت کردند.

بعد کمپانی Patti Nails را که اولین تولید کننده ناخن مصنوعی در دنیا میباشد را افتتاح نمودند.از آن روز به بعد در اواخر قرن ۲۰، ناخن مصنوعی برای زنان در سراسر جهان به طور گسترده ای محبوب شد و مورد استفاده قرار گرفت و امروزه نیز این ناخن ها در حیطه لوازم جانبی مد قرار دارن.ولی به خاطر رواج پیدا کردن کاشت دائم(کاشت ناخن) دیگر طرفدار زیادی را دارا نیستند.ش

تاریخچه ناخن مصنوعی

دلایل استفاده از ناخن مصنوعی چیست؟

دلایل زیادی برای استفاده از ناخن مصنوعی در بانوان وجود دارد

شاید شما در حال رفتن به عروسی و یا… هستید و با ناخن های مصنوعی خود میخواهید نگاه ها را جلب خود کنید

و یا شاید مشکل جدی در رشد ناخن هاتون دارید و برای اینکه بتوانید ناخن هایی بلند و زیبا داشته باشید از ناخن مصنوعی استفاده کنید.

مزایای ناخن مصنوعی چیست؟

از مزایای ناخن مصنوعی میتوان کمک به پنهان کردن و یا تعمیر ناخن شکسته، آسیب دیده، کوتاه و همچنین یک ناخن زشت و بد ریخت اشاره کرد ضمنا در بعضی مواقع نیز به جلوگیری از جویدن ناخن در بیماران استرسی و شکستگی ناخن ها کمک می کند.

زمانی که فرد قادر به رشد طول و استحکام ناخن طبیعی نیست، نیز میتواند از آن استفاده کند.

در ضمن یکی از بزرگترین مزیت ناخن مصنوعی این است که فرد در منزل میتواند ابن کار را انجام دهد

مزایای ناخن مصنوعی چیست؟

معایب ناخن مصنوعی چیست؟

ناخن مصنوعی اگر درست نصب شده باشد، معمولا مشکل ساز نیست. با این حال استفاده دراز مدت به طور جدی می تواند به بستر ناخن اصلی صدمه بزند و مانع رشد طبیعی ناخن ها شود. شایع ترین مشکل در ارتباط با ناخن های مصنوعی یک عفونت باکتریایی است که ممکن است بین ناخن مصنوعی و طبیعی رشد و نمو کند.

مشکل قارچ در کاشت ناخن با استفاده از ماده ای به نام ضدقارچ رفع شده است.

معایب ناخن مصنوعی چیست؟

هنگامی که ناخن های مصنوعی بر روی سطح طبیعی ناخن استفاده میشوددر بعضی مواقع در دراز مدت بدون دلیل و یا یک ضربه جزئی به ناخن های مصنوعی حتی یک اتفاق کوچک به عنوان مثال کشیدن اتفاقی یک ناخن در برابر یک سطح سفت می تواند در جداشدن صفحه ناخن از بستر ناخن آن دخیل شود

و این اجازه می دهد تا باکتری ها و قارچ ها به طور بالقوه به منطقه ای که کمی جدا گشته ورود کند و یک عفونت را در ناخن ها رقم بزند.

به خاطر همین موضوع در برخی از بیمارستان ها اجازه نمیدهند که کارکنان از ناخن مصنوعی استفاده کنند که این به علت خطر ابتلا به پناه دادن به عفونت است که می تواند به بیماران نیز منتقل شود.

در همین رابطه چند مرگ و میر در نوزادان تازه به دنیا آمده توسط عفونت ناخن مصنوعی در اواخر سال ۱۹۹۰ توسط یک پرستار به گزارش رسیده است.

♥نظرات خود را برای ما در قسمت کامنت بنویسید و همچنین اگر این بخش از مقاله برای شما کمک کننده بود امتیاز دهید.♥

advanced divider

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معرفی بهترین ناخن مصنوعی ها

30 مدل ناخن مصنوعی ژله ای، طرح دار، بچگانه و ..همراه با قیمت